Şbt

Öğrencilerimşzle TUBİTAK projelerimiz için sergi çalışmalarına başladık.

Şbt

Proje kapsamında panomuzu yeni çalışmalarla güncelledik

Şbt

8-A Sınıfımıza ödüllerini okul müdürümüz takdim etti.

Şbt

Öğrencilerimiz çeşitli becerileri kazandırmak için etkinliklerimiz devam ediyor.

Şbt

2. dönemin başında tüm sınıf kademelerimiz için planladığımız deneme sınavını gerçekleştirdik.

Ock

Özel gereksinimli öğrencilerimizle toplumsal yaşam becerilerinden "Alışveriş Yapma" becerisini bağımsız (kendi başına )bir şekilde yapmaları için uygulamalı olarak çalışıyoruz. Özellikle de özel gereksinimli bireyler için teorik bilgileri ne kadar işlevsel hale getirip uygulamalı olarak çalışırsak o ölçüde kalıcılığı ve bağımsızlığı sağlamış oluruz.

Ock

Geçirdiğimiz dönemi daha iyi değerlendirebilmek adına tüm sınıflarımızda deneme sınavı gerçekleştirdik.

Ock

Turnuvada birinci olan 6/B sınıfımıza ödüllerini Okul Müdürümüz ve Beden Eğitimi öğretmenimiz takdim etti.

Ock

Öğrencilerimiz öğretmenlerimizle tost yapma becerisi kazanmak için kendi kahvaltılarını hazırladılar.

Ock

Özel eğitim öğrencilerimiz oyun eşliğinde hece ve koordinasyon becerisi geliştidi.

Ara

Okulumuzdaki tüm öğretmenlerimizle birlikte velilerimizi ziyaret edip ilk döneme ilişkin değerlendirme ve fikir alışverişi gerçekleştirdik.

Ara