Ekm

Eğitim-Öğretim yılında 3. haftayı geride bırakırken başta taşımalı eğitim olmak üzere okul iç disiplini, kurum kültürü, öğrenci-öğretmen motivasyonu, eğitimde başarıyı arttırma, öğretimi eğlenceli ve kalıcı hâle getirme konularının görüşüldüğü ve çözüm önerilerinin dillendirilip tartışıldığı Tekman Cumhuriyet & İmam Hatip Ortaokulları olarak gerçekleştirdiğimiz "Ara Değerlendirme Toplantımız"dan bir kaç kare fotoğraf.

"OKUMAK ÖZGÜRLÜĞE UÇMAKTIR."
Haftalık dönüşümlü olarak belirlediğimiz ders saatlerinde gerçekleştirdiğimiz kitap okuma saatinden kareler.

Ekm

Ayın Değeri "Hayvanları Koruma" panosu.
Teknoloji ve Tasarım öğretmenimizle öğrencilerimizin beraber hazırladığı bu ayın değeri "hayvanları koruma" temasının işlendiği pano çalışması.

Eyl

Okulumuz bahçesindeki ağaçları budadık. Okul idaresininde katılımıyla bahçemizdeki ağaçların kontrolsüzce uzayan dallarını ve yabani otları, temizleme ve budama çalışması yapıldı.

Eyl

Tem

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Tüm şehitlerimizin Ruhu şad olsun.

Haz

2022-2023 eğitim öğretim için hazırlıklarımız şimdiden başladı.Okul  bahçe duvarı yapımı ve tamiratı için  kollarını sıvayan okul müdürümüz, personelimiz ve gönüllü servis şoförlerimize teşekkür ederiz.

May

4006 Tübitak bilim fuarımızı ziyarete gelen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Suat SEFİL ve İlçe Şube Müdürümüz Sayın Yahya ÇETİNKAYA'ya teşekkür ediyoruz. Fuarda emeği geçen başta Fen Bilimleri öğretmenimiz ve Proje yürütücümüz Necip Fazıl Alperen olmak üzere, Fen Bilimleri öğretmenimiz Ayşe Memiş Alperen ve emeği geçen diğer tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Bizleri misafir eden Tekman İlçe Jandarma Komutanlığı personeline ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

May

Gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve spor Bayramı'nı en samimi duygularımızla kutluyor, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz.