Ara

Görsel Sanatlar dersi öğretmenimiz Sn. Kader Duman, öğrencileriyle birlikte "Resim Egzersizi" kapsamında atölye duvarlarını boyadılar.

Kas

5. ve 6. Sınıflarımıza Rehber Öğretmenimiz Sn. Esranur Çelik  tarafından Rehberlik servisinin tanıtımı yapılıp ihmal ve istismardan korunma semineri verildi.

Kas

İl Müdürümüz Sn. Suat KAYGUSUZ Tekman İmam Hatip Ortaokulu, Cumhuriyet Ortaokulu ve Tekman Anadolu Lisesi erkek pansiyonunu ziyaret ederek okul idarecileri ile bir araya geldi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yıl dönümü kutlamaları çerçevesinde okulumuzda düzenlenen programa İlçe Kaymakamımız Sn. Reşit Özer Özdemir,Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Yahya Çiçek, İlçe Jandarma Komutanımız J.YZB Sn. Ümit Sezgin,İlçe Emniyet Müdürümüz Feti Ahmet Turgut beyefendiler ve kurum amirleri katıldı.Programa ev sahipliği yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Suat Sefil'e,koordinasyonunda Şube Müdürümüz Sn. Yahya Çetinkaya'ya, idaresinde Okul Müdürlerimiz Sn. Levent Pala ve Sn.Yüksel Tosun'ave düzenlenmesinde emeği geçen başta Müzik Öğretmenimiz Sn.Rumeysa Subaşı Koç'a, Türkçe Öğretmenimiz Sn.Nuray Bilici'ye, Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Sn.Seda Aydın'a, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sn.Kader Duman'a, Katkıda bulununan diğer öğretmenlerimize ve katılım gösteren tüm halkımıza teşekkür ederiz.

Ekm

Finalde Çevirme Ortaokulunu 3-0 yenen takımımız ilçe şampiyonu oldu. Öğrencilerimiz ve teknik ekibi tebrik ederiz.

Ekm

Okul bahçe merdivenlerimizin tadilatı çalışanlarımızca yapıldı emeği geçenlere teşekkür ederiz.