ERZURUM / TEKMAN - Cumhuriyet Ortaokulu

Nis

Erbap kapsamında derslerimizin çehresi değişiyor.

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." Mustafa Kemal Atatürk

Nis

Katılım gerçekleştiren tüm misafirlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Öğretmenimiz Talha Köse ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Nis

145 Veli'nin katılımıyla Tekman Tarihinde ilk defa bu denli yoğun olarak yapılan veli toplantımız çok verimli geçti. Tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

6-D Sınıfı öğrencilerimiz Kadir SEFİL ve Taha GENÇER Ortaokul düzeyinde öğrenim gören öğrencilerin sahip olması gereken değerler üzerine bir meta analiz çalışması konulu TUBİTAK projelerini sundular. Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Necip Fazıl Alperen'i tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Aslıhan öğretmenimiz ve öğrencilerimizi harika çalışmaları için tebrik ediyoruz.