Ara

Yabani hayvanlar ünitesinde öğrencilerimizin yaptığı birbirinden ilginç modeller.

Ara

Özel eğitim öğrencilerimizle kutlama yaptık. Okul müdürümüz Sn. Ahmet Değirmencioğlu'na teşekkür ederiz.

Ara

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Suat SEFİL ve Şube Müdürümüz Sn. Yahya ÇETİNKAYA  okulumuzda Destekleme ve yetiştirme kurslarımızı ziyaret ettiler, sonrasında ise öğretmenlerle bir araya gelerek LGS hakkında toplantı gerçekleştirdiler.

Ara

Erbap kapsamında öğrencilerimize okul rehber öğretmenimiz tarafından Psikolojik Sağlamlılık semineri ve etkinliği yapıldı.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle özel eğitim sınıfındaki öğrencilerimizi ziyaret ettik ve hediyelerini arkadaşlarımıza verdik.

Kas

Okulumuz öğretmenleri Fatma Yücel ve Melike Zeytin tarafından öğrencilerimize Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri semineri verildi.

Kas

Necip Fazıl ALPEREN hocamızın danışmanlığında TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasını kazanan, ödül, başarı ve teşekkür belgesi alan Yusuf AKAN öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Erzurum İbrahim Hakkı Hazretleri Derneği ile Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortaklaşa düzenlemiş olduğu okullar arası şiir, kompozisyon ve resim yarışması ödül töreninde 1,2. ve 3. Olan öğrencilerimize Sayın Salih Kaygusuz tarafından ödülleri verildi.

Kas

Haftanın en çok kitap okuyan öğrencilerine, bilgi yarışmasında ve 40 Hadis yarışmasında 1. Olan öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi. Bütün öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyoruz.

Kas

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan bağlılığımızı ve sevgimizi ortak düşünce ve duygularla bir kez daha dile getiriyor, büyük önderimizi özlemle anıyoruz.