Haz

Çalışmalarda emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz.

Haz

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

Kaymakamımız Sn. Önder ÇENGEL, Belediye Başkanı Sn. Mustafa ERGİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Suat SEFİL ve protokol üyeleri "Hayat Boyu Öğrenme Haftası " etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tekman Halk Eğitim Merkezinin hazırlamış olduğu ve okulumuzun katkı sundugu serginin açılışına katıldı.

May

Öğretmenlerimizin derslerde kullandığı dökümanları okul web sitemizde yayınlamaya başlıyoruz. Öğrencilerimiz bu sayede derslerde işledikleri konularla ilgili alıştırma ve testlerden faydalanabilecek.

Öğrencilerimiz dökümanlara okul sitemizdeki;  "Okulumuz -> Ders Dökümanları" menüsünde ulaşabilir.

Döküman envanterimiz dönem içerisinde sürekli güncellenecektir.

May

Kütüphane yenileme çalışmalarında maddi ve manevi emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Siz değerli öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda eğitim görebilmesi için elimizdeki imkanlar dahilinde okulumuzda yenileme çalışmaları yapmaya devam ediyoruz.

May

Yüz yüze eğitime verilen arada okul tadilat çalışmalarıyla birlikte kütüphanemizi de zenginleştirdik. Emeği geçen okul idaremiz ve tüm öğretmenlerimize teşekkürler.

Mrt

Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muhare­belerini kazandıran bu yüksek ruhtur. (Mustafa Kemal Atatürk)

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Erzurumun Düşman İşgalinden Kurtuluşu yıl dönümü

Şbt

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı 2.dönem okulumuz öğretmenler kurul toplantısını gerçekleştirdik.