ERZURUM / TEKMAN - Cumhuriyet Ortaokulu

Kas

Mevlid-i Nebi Haftası etkinliklerimizi tamamladık.. Cumhuriyet Ortaokulu ve Tekman İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ile birlikte mektup, bilgi yarışması ve hadis ezberleme yarışması yapıldı. Kazanan öğrencilerimize hediyeleri verildi.

Kas

Bir öğrenciye bir günlük ders verebilirsiniz; ama eğer merak yaratarak ona öğrenmeyi öğretebilirseniz, yaşadığı sürece öğrenme sürecine devam edecektir.

5. Sınıf öğrencilerimize İngilizce dersinde Ülkeler ve Milletler konusunu öğretiyoruz.

Kas

Asıl önemli olan bir çocuğun yüzündeki gülümseme olmaktır. Müzik Öğretmenimiz Özel eğitim sınıfındaki öğrencilerimize nota eğitimi verdi.

Kas

"Okumayı sevmek, hayattaki can sıkıcı saatleri en güzel saatlerle değiştirmektir."

Erbap Kitap Akademisi Faaliyeti kapsamında Tekman İlçe Milli Eğitimimiz tarafından tedarik edilen kitaplar öğrencilerimize ulaştırıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Cumhuriyetimizin 98. yıl dönümüne yaraşır bir çoşkuyla okulumuzun çok amaçlı salonunda kutladık. Hazırladığımız törene katılımlarından ötürü başta sayın kaymakamımız Burak Cimşir olmak üzere tüm değerli konuklarımıza teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için hazırladığımız tören Cuma günü saat 10:00'da okulumuzun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilecektir.

Ekm

29 Ekim'i sınıflarımızda yaşatabilmek adına panolarımızı süsleyip renkli etkinliklerle taçlandırdık.

Ekm

Olduğumuz yerde durarak olmak istediğimiz yere varamayız. Bakınıp durmak yerine harekete geçiyoruz. Hayret değil, gayret edelim. Denemelerimiz son hızla devam ediyor.

Ekm

Erbap hijyen eğitimi ve beslenme konulu seminerlerle tüm sınıflarımızda öğrencilerimizi bilinçlendirip farkındalıklar oluşturduk.

Ekm

Başarı, her gün tekrarlanan küçük çabaların toplamıdır.

Deneme sınavı sonrası çabalayan bütün öğrencilerimize motivasyonlarını arttırmak amacıyla başarı belgelerini takdim ettik.

Ekm

29 Ekim Cuma günü, okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirilecek, öğrencilerimizin çalışmalarıyla oluşturulan 29 Ekim Resim Sergimize herkesi beklyoruz.

Ekm

Bayrak, yaşama sevincimizin övüncüdür!  Öğrencilerimiz 29 Ekim kutlamaları için iş başında.

Ekm

ERBAP Kapsamında hergün belirli saatlerde kitap okuma etkinliklerimiz devam ediyor.