Ekm

Fen Bilimleri öğretmenimiz Necip Fazıl Alperen Teknoloji ve Tasarım bilgisini kullanarak Ay'ın evrelerini model üzerinde gösterip tahtalarımızı daha eğlenceli hale getiriyor.

Ekm

Öğrencilerimizle birlikte bahçemizi temizledik.

Ekm

Sınıfım temiz etkinliğinde bu haftaki en temiz sınıfımızı seçip kupalarını verdik. Sınıf öğretmenimize Nuray BİLİCİ ve öğrencilerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz

Eyl

Okul müdürümüz Ahmet DEĞİRMENCİOĞLU koordinesinde gerçekleşen ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Suat SEFİL beyefendi ve Şube Müdürümüz Yahya ÇETİNKAYA beyefendinin katılımlarıyla şereflenen veli toplantımız okulumuzun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilmiştir.

Tem

LGS sonuçları belli oldu. Liselere yerleşen öğrencilerimizi tebrik eder yeni eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

Tem

Öğrencilerimiz tercih sürecinde liseler hakkında bilgi edinmek için Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırladığı lise tanıtım rehberine aşağıdaki linkten ulaşabilir.

Haz

Tekman İlçemizin gezi ve mesire alanlarını okul olarak ziyaret ettik. Bu hususta bizlere servis imkanı sağlayan Tekman Belediyesi ve Sn Başkan Mustafa ERGİN beyefendiye teşekkür ederiz.

Haz

Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimiz Görsel Sanatlar öğretmenimizin yardımları ile ilk tuval çalışmalarını oluşturdu.