Nis

Öğretmenlerimiz LGS sınavına girecek öğrencilerimiz için genel bir durum toplantısı yapmak için toplandı.

Nis

Erzurumda Başarıyı Artırma Programı kapsamında düzenleyeceğimiz satranç etkinlikleri yakında başlıyor.

Satranç Eğitimi ve Satranç Turnuvasından oluşacak etkinliklerin tarihleri şöyle;

Satranç Eğitimi 12 Nisan Pazartesi Günü Başlıyor.

Satranç Turnuvamız ise 24 Mayıs ve 30 Mayıs Tarihleri Arasında Gerçekleşecek

Nis

Okul İdaremiz ve Özel Eğitim sınıfı öğrencilerimiz Öğretmenleriyle kahvaltı etkinliği gerçekleştirdi.

Nis

Okul müdürümüz ve müdür yardımcımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Otizmin Farkındayız. Onların Yanındayız. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü için okulumuzda etkinlikler düzenlendi. Öğretmenlerimiz  Levent Aslan, Melike Zeytin, Halil Furkan Keskin ve Güven Ertuğrul'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muhare­belerini kazandıran bu yüksek ruhtur. (Mustafa Kemal Atatürk)

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve Erzurumun Düşman İşgalinden Kurtuluşu yıl dönümü

Şbt

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı 2.dönem okulumuz öğretmenler kurul toplantısını gerçekleştirdik.